1. ../resources/AchterDonker.jpg

RADIO   Voorjaar 2011 is het  hoorspel ‘’Paul Vlaanderen en het Tijdsmysterie’’ uitgezonden bij de NTR. Ik schreef het met Bert Kommerij, Chris Bajema en Paulien Cornelisse.

De hoofdrollen waren voor Porgy Fransen en Marieke de Kruijf, verder met o.a.Nartan Meerlo, Freerk Bos, Dennis van de Ven, ikzelf en Tyeppe Troost. Aan alle afleveringen heb ik meegewerkt maar afl: 22,27,32,36 en 56 zijn van mijn hand.

http://verteldeverhalen.ntr.nl/page/20518/nl 

http://www.flickr.com/photos/kommerij/4754969718/ foto van een lezing

http://www.flickr.com/photos/kommerij/4945249078/ foto van een opname, met Porgy Fransen

Al eerder schreef ik samen met Bert Kommerij (en Dick Tuinder )het hoorspel Familie Holland (RVU) met o.a. Ton Lutz. Dit hoorspel won de PRIX EUROPE 2003.

THEATER  Met het kunstenaarscollectief Leesbaar Nederland maakte ik 8 voorstellingen. Van klankgedichten tot filosofische overpeinzingen en van absurde sketches tot indringende verhalen met geprojecteerde tekeningen. De groep bestond uit Dick Tuinder, PJ Roggeband en Wim Conradi (live geluidsdecor).

En verder voor theater: de monoloog ‘Gekke Dien” Voor Het Lokaal,

voor Bellevue de lunchpauzevoorstelling ‘’Straks’’, die ik speelde met Trudi Klever Arjo Viet,

en De vrouwen van Picasso (regie R. de Kuiper ) met L.R. Altink, T. Youstra en D.Strooker

FILM    Momenteel ben ik met diverse plannen voor film en tv bezig, waaronder een jeugdserie voor de bovenbouw van de Lagere School, en een Korte film (50 min).

Stacks Image 70